Med ChorusClass kan du öva med din kör när du vill, var du vill. Spela in flerstämmiga sånger med ett enda tryck på din smartphone eller platta och öva genom att stänga av eller sätta igång olika stämmor medan du sjunger med. Du kan lätt skapa nya låtar och nya körmappar att bjuda in vänner

till.

Följ oss:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube

Ladda ned appen!

Get ChorusClass Iphone App on Apple Store!
Get ChorusClass Android App on Google Play Store!

© 2017 ChorusClass AB. All Rights Reserved. Privacy policy  |  Terms

 

ChorusClass växer!

October 6, 2017

ChorusClass växer! Denna vecka har vi anställt vår första egna programmerare som ska arbeta heltid med oss. Detta är väldigt spännande. Mina damer, herrar och variationer därpå, vi har äran att presentera den legendariska, den enda i sitt slag, vår kod-guru: Alexander Karlsson!

 

 

 

 

 

Berätta för oss vem du är, Alex!

 

”Jag har alltid hade ett intresse för musik och har experimenterat med många olika tekniker. När jag studerade på Högskolan på Gotland var jag med i samma kör som Olof. Sedan jag tog examen har programmeringen tagit mer och mer plats i mitt liv och min musikaliska sida har legat i ide fram tills nu när jag äntligen kan kombinera dessa två intressen.”

 

 

 

 

 

Denna tillväxt kanske ser liten ut, men vad den betyder för oss på ChorusClass är fler bugfixar oftare, snabbare utveckling och kvickare reaktioner när en bugg eller behovet av en funktion visar sig. Detta är vi väldigt spända inför.

 

 

 

Som en bonus, låt oss berätta en historia om Alexs tid som student!

Vid ett tillfälle i hans programmeringsutbildning fanns det en stor inlämningsuppgift och Alexs grupp behövde arbeta dag och natt för att få inte uppgiften vid slutet av veckan.

En kväll upptäckte gruppen att Alex hade programmerat i över 48 timmar utan sömn och han gick inte riktigt att prata med längre. Han svamlade och pratade i kod. Hans gruppmedlemmar försökte övertyga honom att sluta arbeta, men han protesterade och sa att han behövde skriva lite till. Gruppen visste att Alex skulle kunna koda sig själv till döds ifall de tillät det, så de var tvungna att göra något. De kunde inte övertyga att gå hem och sova, så de kom på en klurig lösning. Det var väldigt enkelt: De tog hans datorladdare och gömde den. Om hans batteri dör, tänkte de, då kan han inte möjligen koda mer. De hade fel.

Batteriet höll på att ladda ur snabbt, så Alex var tvungen att spara sin kod och gå hem, men han gjorde det under protest. Hur kunde de inte förstå? Han kunde se koden klart i sitt huvud och ifall han sov nu så skulle kan glömma bort den! Så när Alex kommer hem tar han första pappret han ser – ett par kvitton – och börjar krafsa ner den sista biten av kod på baksidan av dem innan han krashar ner i säng. Han hittar dem nästa dag, kopierar över koden till sin dator och gruppen lyckas skicka in uppgiften innan tiden är ute.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Like
Please reload

Förvalda Inlägg

Månadens kör Juni – Elixir

June 19, 2018

1/2
Please reload

Senaste Inläggen

April 19, 2018

November 20, 2017

October 6, 2017

September 11, 2017

September 1, 2017

June 8, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • RSS - White Circle