Med ChorusClass kan du öva med din kör när du vill, var du vill. Spela in flerstämmiga sånger med ett enda tryck på din smartphone eller platta och öva genom att stänga av eller sätta igång olika stämmor medan du sjunger med. Du kan lätt skapa nya låtar och nya körmappar att bjuda in vänner

till.

Följ oss:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube

Ladda ned appen!

Get ChorusClass Iphone App on Apple Store!
Get ChorusClass Android App on Google Play Store!

© 2017 ChorusClass AB. All Rights Reserved. Privacy policy  |  Terms

 

ChorusClass äntligen på Android och Google Play!

May 12, 2017

Strålande nyheter! Vi lanserar vår app för Android på Google Play! Det har varit mycket arbete, och vi har haft många hinder i vår väg, men nu är den äntligen här!

Hitta den på Google Play.

 

 

Vår första Beta-version blev inte riktigt bra. Ljudmotorn tillät oss inte att spela ljudspår i synk med varandra, eller spela fler än ett spår åt gången om de var längre än en minut. Vi vet inte vad just du tycker, men vi kände inte att vi kunde acceptera det i en app för sång, så vi fick praktiskt taget börja om från början med Android-versionen.

 

I första beta-versionen försökte vi också få appen att se mer ut som Android-appar gör, snarare än som iPhone-appar. Efter att ha kommit underfund med att vi behövde göra dubbelt arbete i instruktioner, både grafiskt och språkligt, beslutade vi att en ren kopia av iPhone-versionen skulle göra ett lika bra jobb OCH fördubbla effektiviteten i allt vårt framtida support-arbete.

 

Du tittar också just nu på vår nya hemsida, komplett med en blogg! Här kommer vi att lägga upp inlägg om den fantastiska livsstilen som sångare, om hur våra liv på ChorusClass ser ut, och framförallt om ER, våra användare!

 

Förvänta er att se mycket mer bloggaktivitet hos oss i framtiden! Ses då!
 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Like
Please reload

Förvalda Inlägg

Månadens kör Juni – Elixir

June 19, 2018

1/2
Please reload

Senaste Inläggen

April 19, 2018

November 20, 2017

October 6, 2017

September 11, 2017

September 1, 2017

June 8, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • RSS - White Circle