Med ChorusClass kan du öva med din kör när du vill, var du vill. Spela in flerstämmiga sånger med ett enda tryck på din smartphone eller platta och öva genom att stänga av eller sätta igång olika stämmor medan du sjunger med. Du kan lätt skapa nya låtar och nya körmappar att bjuda in vänner

till.

Följ oss:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Youtube

Ladda ned appen!

Get ChorusClass Iphone App on Apple Store!
Get ChorusClass Android App on Google Play Store!

© 2017 ChorusClass AB. All Rights Reserved. Privacy policy  |  Terms

 

ChorusClass på Sweet Adelines

May 12, 2017

Nordic Light Region #32 är en medlem i Sweet Adelines International, en organisation för kvinnor som sjunger barbershop. Förra helgen, 5-6 maj arrangerade de de nordiska mästerskapen, vilket är tävlingar för kvartetter och körer i barbershopsång och vi var såklart på plats där, i Karlstad.

Under fredagen var det tävlingar för kvartetter. 20 kvartetter deltog i tävlingen och SVEA från Stockholm vann guldmedaljen! De går vidare och kommer att representera Nordic Light Region i de världsmästerskapen i Las Vegas! Vi önskar dem all lycka borta i USA!

 

Under lördagen vad det dags för körerna att deltaga i tävlingen. 12 körer deltog och Pearls of Sound från Helsingborg vann guldmedaljen med en fantastisk show som gav dem chansen att representera Nordic Light Region i världsmästerskapen också.

 

På lördagskvällen var det Show of Champions (mästarnas uppvisning), vilket var en underbar uppvisning med alla årets medaljörer. Kvartetter och körer som vunnit medaljer tidigare deltog också och bara underhöll oss. Bland annat var Rönninge Show Chorus där, som vunnit världsmästerskapen två gånger tidigare! Det var en spektakulär kväll.

 

Självklart var ChorusClass där under detta fantastiska evenemang. Vi fick prata med medlemmar från många olika körer och kvartetter, varav några blev så intresserade att de laddade ner appen direkt. Många andra tog vår broschyr och tog med hem.

 

Om du missade evenemanget så kan du hitta inspelningen här!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Like
Please reload

Förvalda Inlägg

Månadens kör Juni – Elixir

June 19, 2018

1/2
Please reload

Senaste Inläggen

April 19, 2018

November 20, 2017

October 6, 2017

September 11, 2017

September 1, 2017

June 8, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • RSS - White Circle